Okrasni lonec Diamont Mother of shell

239,00 

Šifra: P-701010 Kategoriji: ,

“Mati školjk” je ime, ki smo ga dali tej vazi za cvetje. Če se sprašujete zakaj, si oglejte njeno čudovito strukturo in odkrijte čare biserov, morja, oceana, školjk… Pokukajte enostavno in varno v globine oceana iz svojega doma s to prečudovito vazo za cvetje!

Vaza je narejena iz pravih školjk, prostor v katerega jo prinesete, pa bo zagotovo dal dobro mero mistike, a tudi umirjenosti.

Podarimo ljubezen naravi in ​​planetu Zemlja na najpreprostejše načine skupaj! Vaza je primerna za notranje prostore, zaradi krhkih in lepih materialov, iz katerih je izdelana.

Ta vaza je zagotovo nekaj edinstvenega, česar še niste videli.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
24 cm 47 cm
Dimenzija:

BISERNA MATI – ŠKOLJKE

Vaze iz pravih školjk so postali pravi hit po vsem svetu! Školjke so prave, včasih pa so bili v njih biseri.

Ročno izdelane vaze iz pravih školjk so prava umetnost! Predvsem so v dveh različicah, brušeni in lakirani, kupci pa se za izdelek odločijo harmonično v popolni kombinaciji videza svojega bivalnega prostora.

Pomembno je omeniti, da naj ljubitelji vaz za cvetje iz pravih školjk hranijo svoje vaze čim dlje v zaprtih prostorih. Kalup je izdelan iz poliestra na katerega so dodatno vlite školjke.

Biserna mati daje prefinjen videz vsakemu predmetu in je najbolj oboževana med ljubitelji cvetja, saj v takšni kombinaciji vnese dodatno življenje in eleganco.

Zelo pogosto je ta surovina zaradi svoje edinstvenosti in prefinjenosti izbira tudi pri izdelavi unikatnih daril.

Vaze za rože iz školjk so že od nekdaj krasili domove ljudi.