Okrasni lonec Boat Smooth Natural

Od: 228,99 

Steklena vlakna so vse bolj v trendu prav zaradi svoje vzdržljivosti in široke uporabe v proizvodnji. Toda v kombinaciji s prefinjenimi stili cvetličnih loncev je popolna korist steklenih vlaken le še v ospredju.

Cvetlični lonci že od nekdaj privabljajo vzdihe gospodinj, in ne samo njih. Zato smo se odločili narediti nekaj povsem novega! Združili smo sodoben dizajn z vzdržljivo tehnologijo, primerno za notranje in zunanje pogoje.

Ta cvetlični lonec je idealen za vaše najljubše rože, ki jim želite dati najlepši dom. Cvetlični lonci so narejeni z idejo, da dopolnijo vaš dom, vanj vnesejo dodatno ljubezen in razveselijo vaše najdražje!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
46 cm 10 cm 13 cm
69 cm 33 cm 20 cm
90 cm 39 cm 35 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.