Cvetlični lonec Buck white Glossy

Od: 24,40 

Tradicionalen lonec za vaše najljubše rože je pravkar prispel! Ali ste vedeli, da delo na vrtu in ukvarjanje s cvetjem povečata raven serotonina, hormona sreče, v človeškem telesu?

Zdaj imate še en razlog za vrtnarjenje, mi pa vam bomo pomagali uživati ​​z vsem srcem.

Ta cvetlični lonec je trpežen, ker je izdelan iz steklenih vlaken, njegova zasnova pa bo vaš vrt dopolnila na tradicionalen način.

Lonec lahko uporabite tudi v dnevni sobi, naše priporočilo pa je jedilnica.

Cvetlični lonec se odlično poda k prostorom bogatih barv, saj jim daje kontrast.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
17 cm 20 cm
23 cm 29 cm
34 cm 38 cm
40 cm 48 cm
49 cm 60 cm
Dimenzija:

, , , ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.