Cvetlični lonec Rectangular Concrete

108,99 

Barve v sivih odtenkih bodo v vaš dom prinesle sodoben dizajn, umirjenost in preprostost.

Naš posebej oblikovan lonec za rože iz stekla in plastike (fibergalass) je dolgotrajen in vzdržljiv.

Naša ekipa profesionalnih notranjih strokovnjakov priporoča, da ga uporabljate tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Kombinirajte lonec z drugimi, ki jih imate na svojem vrtu.

Mladi pari uživajo v minimalističnih stanovanjih. Zagotavljamo jim, da svoj prostor dopolnijo zelo preprosto, z našim novim, posebej oblikovanim unikatnim loncem za rože.

Uživajte v čudovitih barvah vaših rož, ki bodo zaradi nevtralne barve tega artikla še bolj izrazite.

Popolno in kot darilo najdražjim.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
DolžinaŠirinaVišina
30 cm30 cm60 cm
40 cm40 cm80 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.