Okrasni lonec Torin Banana

Šifra: P-701063 Kategoriji: ,

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

V množici okrasnih loncev ni lahko izbrati idealnega za vaš dom. Ali vsaj doslej ni bilo tako… Odločili smo se, da vam olajšamo izbiro! Predstavljamo vam cvetlični lonec iz bananinih listov, izdelan iz povsem naravnih, a trpežnih materialov.

Okrasni lonec, ki je primeren za nov dom za vaše najljubše rastline v notranjosti vašega toplega doma.

Ta okrasni lonec je idealno darilo, tako za rojstne dneve kot za različna praznovanja.

Priznati moramo, da so naravni izdelki tisti, ki nas pripeljejo nazaj v osrčje narave in nas povežejo z našim večjim domom – planetom Zemljo!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
100 cm 49 cm
120 cm 57 cm
Dimenzija:

,

BANANA – LES

Okrasne lonce lahko izdelamo tudi iz listov banane. Takšni lonci so vedno lakirani, da dosežejo najbolj razkošen in prefinjen videz. Notranji del, torej kalup, je izdelan iz poliestra.

Priporočljivo je, da za okrasitev notranjosti uporabite okrasne lonce iz tega materiala.

Bananin list ne trpi zunanjih vremenskih razmer, zato je priporočljiva uporaba znotraj.

Ta material je zelo iskan, saj prispeva k naravnosti prostora, v katerem so takšni lonci. Marsikdo se odloči za takšne okrasne lonce tudi za večje poslovne prostore, ker dodajo pravo mero elegance.

Na voljo je v različnih naravnih tonih in barvah, najpogostejši odtenki pa so rjavi. Sčasoma ne prevzame drugačne barve in je dolgotrajen in trpežen material.

Poleg vsega naštetega je izdelava okrasnih loncev iz listov banan tudi okolju prijazna, kar še dodatno poudarja pomen, zakaj si vse več ljudi želi izbrati ta material zase in za svoj dom.