Okrasni lonec Donut Seaside Natural

89,00 179,00 

Zanimive oblike so že od nekdaj pritegnile našo pozornost. Zagotovo ste se opazili, da nekateri znajo narediti popoln dom z zelo malo dodatkov? Pravzaprav ni skrivnost v velikem trudu, kaj šele denarju … Skrivnost je v pravilni izbiri stvari, ki jih imate radi, in vemo, da imate radi rože, rastline in zdravilne začimbe!

Ta okrasni lonec iz steklenih vlaken je narejen za vse tiste, ki iščete zanimivo obliko cvetličnega lonca, ki bo vsakogar pustil brez sape!

Vaza je izdelana iz trpežnega materiala, tako da jo lahko uporabljate v zaprtih prostorih in na prostem. Bela barva vazi dodaja eleganco.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
DolžinaŠirinaVišina
50 cm14 cm45 cm
70 cm20 cm70 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.