Lonec za rože Red Couple Mod

Očarljiv rdeč keramičen lonec za rože s sijajnim zaključkom za sodoben dekor. Popoln kos za dodajanje barve in stila vsakemu prostoru.

Od: 159,00 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Zapeljiv, živahno rdeči lonec za rože je pravi simbol strasti in energije. S svojim sijajnim zaključkom, ki odbija svetlobo, ta sadilnik v vsak prostor vnese toplo in živahno vzdušje. Njegova zaobljena silhueta in gladki robovi zagotavljajo sodoben občutek, ki se neopazno zlije z različnimi okrasnimi slogi. Ta sadilnik ni samo funkcionalen; je izjemen, ekspresiven okras, ki bo osrednja točka vašega doma, očarljiv s svojo globoko, rubinasto rdečo barvo. Idealen za bujne zelene rastline ali preprosto kot samostojen okras, je odlična izbira za tiste, ki želijo svoji okolici dodati pridih barve in elegance.

Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.