Cvetlični lonec Prisma Soil

79,00 499,00 

Vam je všeč naraven videz vašega doma? Se želite počutiti kot eno s planetom Zemlja? Ni vam treba več ur preživeti zunaj ali v gozdu, da se končno vrnete iz urbanega življenja in se povežete z naravo.

Zdaj je vse to mogoče doseči iz udobja svojega doma! Predstavljamo vam okrasni lonec za cvetje, ki goji globoke občutke do narave, v vas in vaših najdražjih pa prebuja enaka čustva.

Ta lonec je izdelan iz plastike in stekla in ga lahko postavite tako zunaj kot znotraj svojih prostorov. Cvetlični lonec je dolgotrajen in odporen.

Lonec je urejen v posebnem slogu.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
DolžinaŠirinaVišina
39 cm16 cm33 cm
52 cm22 cm41 cm
92 cm41 cm70 cm
110 cm50 cm90 cm
Dimenzija:

, , ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.