Cvetlični lonec Otto smooth Natural

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Popoln okrasni lonec za rože iz steklenih vlaken je prispel! Ali imate radi tudi preprostost, ki še vedno nosi kanček prefinjenosti? Dobra novica je, da ste na pravem mestu! Ta cvetlični lonec je ljubeče narejen za vse tiste, ki imajo radi svoje rože in jim želijo zagotoviti najboljšo nego.

Lonec za rože je primeren za shranjevanje tako v vašem domu kot na prostem.

Na vas je, da se odločite, ali želite svoj vrt, balkon ali jedilnico dopolniti s tem cvetličnim loncem.

Sami ugotovite zakaj je veliko ljudi navdušenih nad izbiro tega okrasnega lonca! In vedno se spomnite, lepota je v negi, preprostosti in očesu opazovalca.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
70 cm 35 cm
90 cm 43 cm
30 cm 50 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.