Cvetlični lonec Kubis black

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

So vam všeč prefinjene stvari? Dandanes v živahnem svetu so ljudje začeli stremeti k minimalizmu, ker nas sprošča, poleg tega vsekakor doda dobro mero razkošja!

Priporočamo, da svoj dom popestrite z idealnim črnim loncem za rože. Njegov dizajn navduši tudi največje ljubitelje stila.

Okrasni lonec je primeren tako za notranjo kot zunanjo dekoracijo. Poleg tega je izdelan iz trpežne kombinacije stekla in plastike.

Cvetlični lonci so različnih oblik, a ta vas bo zagotovo pustil brez sape! Ta okrasni lonec za rože je idealen za dnevne sobe in poslovne prostore.

Za največji učinek priporočamo kombinacijo črne, sive in bele barve.


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Dolžina Širina Višina
35 cm 35 cm 70 cm
40 cm 40 cm 90 cm
Dimenzija:

,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.