Cvetlični lonec Couple soil

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Globok lonec je izdelan iz stekla in plastike, ki zagotavlja varnost pred obrabo. Je naraven zemeljski odtenek in je primeren za okrasitev vaših vrtov in balkonov. Seveda lahko ta cvetlični lonec uporabite v katerem koli delu vaše hiše, notranji strokovnjaki pa priporočajo tudi, da ga postavite v predsobe.

Lonec je globok in širok, kar zagotavlja idealne pogoje za rastline in rože. Če je vaš hobi vrtnarjenje, si privoščite le najboljše… In mi vam to lahko omogočimo.

Cvetlični lonci so bili že od nekdaj pravi pripomoček za vsak kos pohištva, naša ekipa pa se je odločila narediti nekaj drugačnega in boljšega!


Izbirate lahko med različnimi dimenzijami:
Višina Premer
50 cm 50 cm
66 cm 66 cm
80 cm 80 cm
Dimenzija:

, ,

FIBERGLASS-STEKLO PLASTIKA

Kombinacija stekla in plastike je na trg prinesla zelo iskan in odporen material za izdelavo različnih sredstev, v tem primeru okrasnih loncev in korit za rože. Ladje in čolni so zaradi svoje popolne vzdržljivosti in široke uporabe izdelani iz dobro znanih in svetovno priznanih steklenih vlaken.

Ta material je ne glede na svojo trdnost in vzdržljivost pravzaprav zelo lahek. Zaradi tega so predmeti iz steklenih vlaken enostavno prenosljivi in ​​gladki.

Druga dobra lastnost tega materiala je, da je odporen na vse vremenske razmere in katastrofe, pa naj bo to dež, sneg, veter ali UV sončni žarki.

Ko govorimo o okrasnih loncih iz steklenih vlaken, je pomembno poudariti, da se zemlja v kozarcu zunaj na soncu ne pregreje.

Čeprav je delno izdelan iz plastike, ta material ne daje videza plastike, temveč rafiniranega kamna ali betona.

Če je lonec iz steklenih vlaken zunaj, v dežju, priporočamo, da naredite odprtino za drenažo.